Nieuw in de Shop: Ultracoat Ceramic Soap en Leder Producten!

  • Geplaatst op
  • Door M H
  • 0
Nieuw in de Shop: Ultracoat Ceramic Soap en Leder Producten!

Ontdek onze Ultracoat Ceramic Soap voor moeiteloze autoreiniging en bekijk de video voor een prachtig resultaat. We testen momenteel leder producten voor toevoeging aan onze shop, inclusief herstelcursussen. Blijf op de hoogte voor meer updates!

Hallo auto liefhebbers!

We hebben opwindend nieuws voor jullie allemaal! Edwin heeft weer een geweldige video gemaakt waarin hij een van onze nieuwste producten uit de shop laat zien: de Ultracoat Ceramic Soap. Deze geweldige toevoeging aan ons assortiment is een absolute must-have voor iedereen die van zijn auto houdt en streven naar een prachtig resultaat bij elke wasbeurt.

De Ultracoat Ceramic Soap maakt het reinigen van je auto niet alleen makkelijker, maar het zorgt ook voor een verbluffend resultaat. Of je nu in het weekend je auto wast als een hobby, of het dagelijks doet voor je werk, deze innovatieve zeep zal je het proces aanzienlijk versnellen en tegelijkertijd een glanzende, beschermende laag op je auto achterlaten. Bekijk de video hieronder om het prachtige en eenvoudige resultaat zelf te zien!

Maar dat is niet alles wat we te bieden hebben deze week! We zijn verheugd aan te kondigen dat onze leder producten zojuist zijn binnengekomen. Momenteel zijn we druk bezig met het testen van deze producten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoge standaarden die we hanteren voor onze winkel.

Als deze leder producten voldoen aan onze kwaliteitsnormen, zullen we ze snel toevoegen aan onze shop. Bovendien zijn we van plan om speciale leder herstel- en reparatiecursussen aan te bieden, zowel voor beginners als voor gevorderden. Dus als je ooit hebt geworsteld met het herstellen van lederen oppervlakken in je auto of thuis, wees gerust, we hebben je gedekt!

Blijf op de hoogte van onze updates en mis onze nieuwste producten niet. Volg ons op sociale media en abonneer je op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van al het spannende nieuws en aanbiedingen.

Bedankt voor je voortdurende steun aan onze webwinkel. We kijken ernaar uit om je te helpen je auto tot in perfectie te verzorgen!

Met vriendelijke groet, het Detailing Essentails Team

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »