Valma

Geen producten gevonden...

Valma is hét merk als het gaat om kwalitatief hoogwaardige poetsproducten.

 

Sinds 1926 stroomt het Nederlandse bloed door de aderen van Valma. Gestart in Amsterdam als eerste producent van poetsproducten gingen zij de markt op met het merk Valma.

 

Bijna honderd jaar later zijn we het bekendste Nederlandse merk autopoetsproducten en blijven we het assortiment ontwikkelen en aanpassen aan de vraag, nieuwe soorten autolak, moderne kunststoffen en andere materialen vragen om andere formules. Maar er is 1 ding dat blijft; de auto moet schoon gemaakt worden!

 

Valma staat bekend om zijn fantastische producten, van shampoo, reinigers en verwijderaars tot lakherstellers, wax, accessoires zoals sponzen en doeken en seizoen gerelateerde producten als slotontdooiers, ruitensproeiervloeistoffen en koelvloeistoffen. Het Valma assortiment heeft alles in zich om het voertuig gemakkelijk en snel te reinigen, te herstellen en te beschermen. Of het nu gaat om het interieur of exterieur. De tijdloze, multifunctionele en duurzame Valma producten zijn gemakkelijk in gebruik en hebben maar één doel: een langdurig schoon en blinkend eindresultaat! 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »