Over ons

Detailing Essentials

 

Introductie:
Welkom bij Detailing Essentials! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige producten voor auto-detailing, zowel voor professionals als enthousiaste autoliefhebbers. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak, zijn we trots op het aanbieden van een uitgebreid assortiment producten die je helpen om je voertuig in optimale staat te houden. Wat ons onderscheidt, is dat we niet alleen producten verkopen, maar ook zelf importeur zijn en ze gebruiken in onze eigen detailstudio. Hierdoor hebben we uitgebreide kennis van onze producten en kunnen we je voorzien van deskundig advies.

Onze producten:
Bij Detailing Essentials vind je een breed scala aan producten waarmee je zelf of als professional je auto kunt detailen. Van hoogwaardige reinigingsmiddelen tot polijstmiddelen en beschermende coatings, we hebben alles wat je nodig hebt om je voertuig te laten stralen. Daarnaast bieden we een uitgebreide selectie auto- en interieurgeuren van zeer hoge kwaliteit, waarmee je een aangename sfeer kunt creëren in je auto, huis, kantoor of boot.

Onze missie:
Bij Detailing Essentials streven we ernaar om mooie producten van hoge kwaliteit te leveren waarop je kunt vertrouwen. We begrijpen de behoeften van zowel particuliere autoliefhebbers die zelf hun kostbare bezit willen bijhouden, als professionele detailers die op zoek zijn naar betaalbare producten zonder concessies te doen aan kwaliteit. Ons doel is om jou te voorzien van de juiste tools en producten, zodat je het beste resultaat kunt bereiken en jouw voertuig in optimale conditie kunt houden.

Klantgetuigenis:
"Detailing Essentials heeft me geholpen om mijn auto van een coating te voorzien. Na lang zoeken ben ik op de coatings van Kamikaze Collection uitgekomen, die ze bij Detailing Essentials aanbieden. Edwin, de eigenaar, heeft me uitstekend geholpen en ik kon merken dat hij echt verstand van zaken heeft! Ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen!" - JPLogo Over Ons

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »