Ontdek de Wereld van Detailing Essentials: Van Cursussen tot Podcasts en Full-On Detail Behandelingen

  • Geplaatst op
  • Door M.H
  • 0
Ontdek de Wereld van Detailing Essentials: Van Cursussen tot Podcasts en Full-On Detail Behandelingen

Bij Detailing Essentials bereiden we ons voor op opwindende ontwikkelingen, waaronder leerherstelcursussen en de lancering van een nieuw merk voor lederherstel. Daarnaast zijn we actief op sociale media met how-to video's, blogs en binnenkort een eigen podcast. Tegelijkertijd gaan onze detailingservices onverminderd door, met een huidige focus op een uitgebreide behandeling voor een prachtige BMW. Ook zijn onze exclusieve Vip-geuren nu verkrijgbaar op twee nieuwe locaties.

Beste detailing liefhebbers,

Bij Detailing Essentials zijn we altijd op zoek naar manieren om onze passie voor detailen te delen en jou te helpen jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. En deze keer hebben we iets groots voor jullie in petto!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we druk bezig zijn met het voorbereiden van een reeks cursussen over het herstellen en repareren van leer. Of je nu een beginner bent die net begint met het verkennen van de wereld van detailing, of een doorgewinterde professional die zijn of haar vaardigheden wil bijschaven, we hebben voor elk wat wils. Binnenkort lanceren we een starterscursus en een cursus voor gevorderden, waarin je alles leert over het herstellen van leer en welke producten je het beste kunt gebruiken.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook groot nieuws over een nieuw merk dat we binnenkort introduceren, speciaal gericht op lederherstel. Houd je ogen open, want dit komt eraan!

Daarnaast zijn we actief bezig op al onze sociale mediakanalen, met een overvloed aan how-to video's, blogs en meer. En binnenkort gaan we nog een stap verder met de lancering van onze eigen podcast. Elke week zullen we de wereld van detailing bespreken, waarbij we onderwerpen behandelen zoals ondernemerschap, detailing als weekend warrior en nog veel meer. Het belooft een boeiende reis te worden vol met waardevolle inzichten en tips.

Ondertussen gaat het detailen bij ons gewoon door. Momenteel hebben we een prachtige BMW onder handen, die een full-on detail behandeling krijgt. Denk aan niet één, maar twee lagen coating, velgen die worden behandeld met een speciale coating en een lederbehandeling die ervoor zorgt dat het interieur er beter uitziet dan toen de auto van de band rolde.

En last but not least, we hebben goed nieuws voor onze fans die onze exclusieve Vip-geuren willen bemachtigen. We hebben nu twee nieuwe locaties waar je onze geuren kunt kopen, dus je hoeft niet ver te reizen om jouw favoriete producten in handen te krijgen.

Kortom, er gebeurt van alles bij Detailing Essentials en we kunnen niet wachten om jou mee te nemen op deze spannende reis. Blijf op de hoogte van al onze updates en schrijf je in voor onze cursussen, luister naar onze podcast en blijf ons volgen op social media voor al het laatste nieuws en tips uit de wereld van detailing.

Met gepolijste groeten,

Het Detailing Essentials Team

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »