ADBL Clay Towel

ADBL CLAY TOWEL is een handdoek met een polymeerlaag, ter vervanging van de traditionele klei voor het reinigen van autolak. Verwijdert eenvoudig teer, hars, asfalt, sporen van insecten en andere hardnekkige verontreinigingen.
Beschikbaarheid:
Op voorraad (4)
€23,95
Incl. btw
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten

EFFECTIEVE DECONTAMINATIEDOEK

ADBL CLAY TOWEL is een handdoek met een polymeerlaag, ter vervanging van de traditionele klei voor het reinigen van autolak. Verwijdert eenvoudig teer, hars, asfalt, sporen van insecten en andere hardnekkige verontreinigingen. Het voordeel ten opzichte van de traditionele klei is het gebruiksgemak en de kortere tijd die nodig is voor een ideale reiniging van het verfoppervlak. De ADBL CLAY TOWEL is vele malen efficiënter dan traditionele klei.

Belangrijke aantekeningen:

Als het voertuig voor de eerste keer een grondige reiniging van de lak ondergaat, gebruik dan ADBL TAR AND GLUE REMOVER en ADBL VAMPIRE LIQUID voordat u de ADBL CLAY GLIDE gebruikt.
Gebruik de ADBL CLAY TOWEL nooit in combinatie met producten op oplosmiddelbasis (bijvoorbeeld producten voor het verwijderen van teer), omdat deze de ADBL CLAY TOWEL beschadigen.
Stel de ADBL CLAY TOWEL niet bloot aan temperaturen boven 40°C.
Hoe te gebruiken:

Was de auto grondig (“twee emmers methode”) en spoel hem af, maar droog hem niet af.
Maak de ADBL CLAY TOWEL nat met water of een oplossing van b.v. ADBL SHAMPOO, als het proces van een grondige reiniging van autolak voor de eerste keer wordt uitgevoerd. Bij periodieke behandeling ADBL CLAY GLIDE als glijmiddel gebruiken.
Vermijd overmatige druk en veeg met de ADBL CLAY TOWEL langs de verf en ramen, met behulp van transversale en longitudinale bewegingen.
Spoel de ADBL CLAY TOWEL regelmatig uit met water of een oplossing van b.v. ADBL SHAMPOO om onbedoelde krassen op de lak te voorkomen.
Polijst paneel na paneel totdat het verfoppervlak glad is.
Was de auto opnieuw en droog hem af.
Spoel de ADBL CLAY TOWEL grondig af in water, droog hem af en bewaar hem in de originele verpakking.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »