Meguiar's

Geen producten gevonden...

Na een eeuw van toewijding sinds het creëren van het allereerste flesje meubelpolijstmiddel in een eenvoudige garage, viert Meguiar’s nu zijn honderdjarig bestaan. Honderd jaren doordrenkt met de kunst van het laten schitteren van auto's als nooit tevoren.

De passie van Meguiar's voor auto-onderhoud gaat verder dan slechts onderzoek, ontwikkeling en productie van eersteklas producten. Het is een missie, een roeping, om de liefde die mensen voelen voor hun auto te koesteren en te voeden. Meguiar's streeft er onvermoeibaar naar om iedereen in staat te stellen om buitengewone resultaten te behalen waar ze met recht trots op kunnen zijn, want elke auto verdient het om te stralen!

De producten van Meguiar's belichamen uitmuntendheid, ontworpen om zowel de binnen- als buitenkant van de auto te laten glanzen als een pronkstuk op een podium. Met de hoogste kwaliteit en toewijding worden Meguiar's producten ingezet voor reiniging, polijsten, detailen en herstellen van elke auto.

Het is dan ook geen wonder dat de premium Meguiar's producten de voorkeur genieten van professionele car-detailers, autopoetsers en gepassioneerde hobbyisten die met liefde en zorg hun voertuigen willen onderhouden en laten schitteren!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »