Turtle Wax

Geen producten gevonden...

Al 75 jaar lang blijft het meest innovatieve merk in autoverzorging een glansrijke indruk maken, verankerd als het onbetwiste marktleider in spray wax, autowax, interieurreiniging en meer.

Turtle Wax is legendarisch vanwege zijn uitgebreide assortiment aan uitmuntende en vooruitstrevende producten; van degenen die hun voertuig met zorg koesteren tot de gepassioneerde autofanaten die enkel het allerbeste voor hun bolide wensen en slechts genoegen nemen met de meest geavanceerde technologische snufjes. In elke productcategorie biedt Turtle Wax een overvloed aan keuzes, variërend van autoshampoos tot sealers, coatings, interieurverzorging en accessoires.

Turtle Wax blijft zich inzetten voor zijn loyale fanbase, die hen voortdurend aanmoedigt om producten te blijven ontwikkelen die aan hun behoeften voldoen, waar ook ter wereld. Gedreven door innovatie streven ze er altijd naar om fantastische nieuwe producten te creëren die zijn voorzien van de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke technologieën. Bovendien staat Turtle Wax bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor klanten altijd kunnen rekenen op geweldige producten voor een geweldige prijs.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »